Magazinul tăuPiticul Tău

3 pitici dau premiile la început de an şcolar!

3Pitici285 views
3 pitici dau premiile la inceput de an scolar

Pic, Tic şi Cip sunt cei 3 pitici care au hotărât  ca premierea elevilor să aibă loc la început de an şcolar şi au dat start concursului “Mâna sus cine vrea premii!”. Copiii pot câştiga un curs de limbi străine, un pachet de rechizite sau un ghiozdan.

Cip, piticul cel mare, este de părere că “ Cei mici merită să fie premiaţi de îndată ce începe şcoala. Astfel, ei se despart mai uşor de vacanţă şi încep orele în forţă”. Tic, piticul mijlociu, îl completează: “Recunosc că, înainte, eram cam supărat pe Domnul Clopoţel. Nici nu se termina bine vara şi el începea să facă gălăgie. Dar acum, când e vorba de premii, sunt încântat să îl aud”.

 

Premiile sunt oferite de Herlitz şi Big Ben School şi sunt foarte uşor de câştigat: se poate înscrie oricine este abonat la newsletterul 3Pitici. Intraţi aici şi, în mai puţin de un minut, sunteţi participanţi la premiere.

 

Big Ben School este un centru de limbi străine binecunoscut unde copiii învaţă alături de profesori foarte bine pregătiţi, atât români, cât şi nativi. Metoda de predare este bazată pe manuale ale editurilor de prestigiu, precum Oxford sau Cambridge. Cursul de limbi străine este, la alegere, de limba engleză sau germană, se adreseaza copiilor intre 4 si 14 ani şi se desfăşoară în perioada 15 septembrie – 30 iunie.

Renumitul brand Herlitz îţi propune să “Rock your school” cu o gamă de produse foarte cool, de la pixuri şi creione la caiete, articole de birou şi ghiozdane. Pe lângă designul inovator, produsele Herlitz sunt create astfel încât să fie uşor de folosit şi foarte rezistente.

 

Înscrierile au loc în perioada 21 august -10 septemebrie, iar lista câştigătorilor va fi afişată pe blogul 3Pitici în data de 12 septembrie.

 

Leave a Response